Profésional Produsén of steel Steel tabung na pipa

Menta hiji urutan

Wilujeng sumping di parusahaan urang

Tentang Kami

DMG (Donghao Metal Grup Limited),  salaku produsén ngarah tina pipa seamless stainless steel sarta tabung, geus nyadiakeun piping na tubing punjul solusi pikeun sababaraha konsumén urang dina sagala rupa industri salila 15 taun kaliwat. Kalawan Investasi penting jeung inovasi nu lumangsung, urang ayeuna nawarkeun garis leuwih lengkep produk, sauntuyan lega tina ukuran, sarta sasmita bahan leuwih, kaasup steel, alloy nikel jeung material.Consistent super duplex jeung produk leuwih nuntut, DMG ngoperasikeun fasilitas nguji komprehensif , kalawan sistem manajemen kualitas cocog pikeun nyugemakeun ekspektasi customer urang urang. Pendekatan kualitas total hartina produk urang akur jeung standar internasional pangluhurna.

  • 123
  • gewaghaeaq
1 (6)
1 (1)
1 (2)
1 (3)
1 (4)
1 (5)

WhatsApp Online Chat !