Profesional Produsèn saka Steel Pipes lan Pipes

Nyuwun supaya

Welcome to perusahaan kita

Babagan awake dhewe

DMG (Donghao Metal Group Limited),  minangka produsen anjog saka pipo rapi baja stainless lan tabung, wis nyediakake piping pipe unggul solusi kanggo akeh pelanggan kita ing maneka industri sak 15 taun kepungkur. Kanthi investasi substansial lan inovasi aktif, kita saiki offer baris liyane lengkap produk, sawetara luwih akeh saka ukuran, lan gelar materi liyane, kalebu stainless, wesi nikel lan material.Consistent super duplex karo produk liyane nuntut, DMG makaryakke fasilitas testing lengkap , karo sistem manajemen kualitas cocog kanggo ngilangaké pangarepan kita customer. Pendekatan kualitas total tegese produk kita salaras kanggo standar internasional paling.

  • 123
  • gewaghaeaq
1 (6)
1 (1)
1 (2)
1 (3)
1 (4)
1 (5)

WhatsApp Online Chat !