Prodhues i Stainless tuba çeliku dhe tuba

Kërkesë një urdhër

Mirë se vini në kompaninë tonë

Rreth nesh

DMG (Donghao Metal Group Limited),  si një prodhuesi kryesor i tubave prej çeliku inox seamless dhe tuba, ka ofruar tubacioneve dhe tub zgjidhje për klientët tanë të shumta në industri të ndryshme gjatë 15 viteve të fundit. Me investime të konsiderueshme dhe risi të vazhdueshme, ne tani ofrojmë një linjë më të plotë të produkteve, një gamë të gjerë të madhësive, dhe më shumë notat materiale, duke përfshirë çelik, nikel dhe material.Consistent super dyfishtë me produktet më të kërkuar, DMG vepron mjedise të plotë të testimit , me një sistem të menaxhimit të cilësisë të përputhen për të kënaqur pritjet e klientit tonë. Qasja e përgjithshme e cilësisë do të thotë produktet tona në përputhje me standardet më të larta ndërkombëtare.

  • 123
  • gewaghaeaq
1 (6)
1 (1)
1 (2)
1 (3)
1 (4)
1 (5)

WhatsApp Online Chat!